Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Πυρηνικός Σταθμός στο Άκκιουγιου - Δαμαρτυρίες μετά το γλέντι

Είχα ρωτήσει 2 βουλευτές του ΑΚΕΛ την εξης ερώτηση αλλά αποφύγαν να μου την απαντήσουν - πιθανόν δεν ήξεραν τι να πουν.

Θα ήθελα, αν κάποιος από τη βουλή βλέπει/διαβάζει αυτό το άρθρο, να μου πει:

Τον περασμένο Δεκέμβριο, είχα ακούσει την είδηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ ότι Ρωσσική εταιρεία, ανέλαβε την δημιουργία διεύθυνση και λειτουργία του Πυρ. σταθμού στο Ακιουγιου της Τουρκίας.
Με έκανε να εκπλαγώ που η Κενεβέζου έκανε αυτή την αναφορά και ούτε το ΡΙΚ αλλά όυτε κανένα δημόσιο πρόσωπο δεν διαμαρτυρήθηκε περί τουτου - ούτε κυβέρνηση, ούτε αντιπολίτευση, ούτε οι οικολόγοι και δυστυχώς ούτε ο επίτροπος περιβάλλοντος. Τώρα, μετά το πυρ. ατύχημα στην Ιαπωνία, ξαφνικά όλοι ξύπνησαν και διαμαρτύρονται!

Θα ήθελα να ακούσω μια υπεύθυνη και τεκμηριωμένη (όχι αοριστολογίες) απάντηση από όλους

1 σχόλιο:

  1. Από κυβερνητικής πάντως πάντας, θκιαβάζω εδώ τζιαι καιρόν ότι δουλεύκουν με τα λόμπι στην ΕΕ για να αποτρέψουν τούτον το ενδεχόμενον. Η Κύπρος έχει αν δεν λανθάννομαι (από μνήμης από ότι θωρώ στον Τύπο) έχει διαμαρτηρηθεί στην ΕΕ τζιαι παίζει ήδη το χαρτίν των κεφαλαίων για ένταξην της Τουρκίας. Το κεφάλαιον για την Ενέργειαν δεν αννοίει με την συγκατάθεσην της Κύπρου εάν η Τουρκία δεν εγκαταλείψει αυτήν την πελλάρα.

    Πέρα όμως που τους πολιτικούς, πρέπει οι πολίτες να κινητοποιηθούμεν σε όλα τα επίπεδα για να αποτρέψουμεν αυτόν το ενδεχόμενον. Έλληνες, Ελληνοκύπριοι, Τούρτζιοι, Τουρκοκύπριοι, μες την ίδιαν μαείρισσαν βράζουμεν σε περίπτωσην ατυχήματος.

    Τζιαι πρέπει να γινεί ότι γινεί τωρά που ο κόσμος στην ευρώπην εν συγκλονισμένος τζιαι θα εύρουμεν συμμάχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.