Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010

Πως να σβήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook


Το Facebook κανονικά επιτρέπει στους χρήστες να 'απενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους σ' αυτό αφήνοντας έτσι όλες τις πληροφορίες εκεί (θεωρητικά ανενεργές). Αν όμως θέλεετε πραγματικά να κλείσετε το λογαριασμό σας μπορείτε να επισκευτήτε την ακόλουθη σελίδα: 
Αφού κάνετε login μπορείτε να την δείτε. Αφού ακολουθήσετε τις (απλές σχετικά) οδηγίες σας ενημερώνει ότι ο λογαριασμός σας έγινε ανενεργός και αν δεν ξανακάνετε login για 14 μέρες τότε θα σβηστεί. Το έχω δοκιμάσει ήδη για ένα λογαριασμό και αναμένω αποτελέσματα. 
Η πηγή μου προέρχεται από την http://www.wikihow.com/Permanently-Delete-a-Facebook-Account

Στει τιουντ... (stay tuned - hehehehe)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου