Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Παιγνιδια για μικρά παιδιά (και όχι μόνο) στον υπολογιστή

Οι κόρες μου, μου ζητούν να παίξουν συνεχώς τον 'κύριο Πατάτα' στον υπολογιστή μου. Είναι ένα παιγνίδι που ήταν εγκατεστημένο στο Asus netbook (9" φορητό) με λειτουργικό Xandros Linux. Είναι ένα απλό και έξυπνο παιγνιδι που το παιδάκι βάζει μάτια, μαλλιά κλπ πάνω σε μια πατάτα.

Το διαδίκτυο έχει αρκετές ιστοσελίδες με παιγνιδια σε τεχνολογία (Adobe) Flash. Η flash επιτρέπει σε προγραμματιστές (και μη) να ετοιμάζουν τέτοια παιγνιδια οπως και διαφημίσεις ή/και animation.

Μια καλή ιστοσελίδα που βρήκα για κοριτσάκια είναι η BonnieGames. Μια άλλη ιστοσελίδα την οποία βρήκε ο γιος μου είναι η Y8.com. Αυτή έχει πληθώρα παιγνιδιών για όλα τα γούστα και ... μάλλον όλες τις ηλικίες. Προσέξτε όμως γιατί όπως έχω προσέξει έχει και παιγνίδια βίας τα οποία όμως δεν έχουν περισσότερη βία απ'ότι έχει η τηλεόραση.

Παρομοίως κοιτάξτε τις ιστοσελίδες f8f8.com και mini001.com οι οποίες πιστεύω ότι δείχνουν στα ίδια παιχνίδια. Δείτε επίσης την ιστοσελίδα GameZhero.

Εντω μεταξύ με έχουν 'φλομώσει με την διαφήμιση του online παιγνιδιού metin-2 μεσω των GoogleAdds. To παιγνιδι διαφημίζεται στα ελληνικά αλλά πίσω του είναι μια γερμανική εταιρεία (και ιστοσελίδα - βλέπε το contact us) η Gameforge 4D GmbH. Πολύ χρήμα πρέπει να παίζεται πίσω από αυτό το παιγνίδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.